Quest Cravings peanutbuttercups

Quest Cravings - Ett välsmakande, tillfredställande och näringsrikt proteintillskott från Quest Nutrition som erbjuder ett högt proteinvärde kombinerat med mycket lågt sockerinnehåll!

Endast 1 gram socker per förpackning (2 cups)
Innehåller endast 4 gram aktiva kolhydrater
Mycket välsmakande och välproducerad
20 gram protein per förpackning (2 cups)
Med detta utsökta proteintillskott från Quest Nutrition erbjuds du en ypperlig energi- och proteinkälla att komplettera till din övriga kost!

Quest Cravings tillfredställer dina smaklökar såväl som ditt näringsbehov med en delikat Peanut Buttercupsmak, i samma cup-utförande som godiset, samt med ljuvlig konsistens och skräddarsydda nivåer av protein och kolhydrater.

Njut av samma upplevelse som från den kända godisbiten, men med långt bättre värden!

Quest Cravings Peanut Butter Cup innehåller endast 4 aktiva kolhydrater, vilket gör den optimal för atleter med under kolhydratfattig diet, diabetiker och alla som älskar ett nyttigt men välsmakande tilltugg.

Den genomtänkta mixen av osötad choklad tillsammans med högklassigt protein ger en suverän sötma utan att addera onödiga mängder socker och transfetter, och är dessutom fri från soja men med ett bibehållet högt värde av viktiga aminosyror.

Stilla ditt sötsug och unna dig ett nyttigare alternativ med Quest Cravins Peanut Butter Cup från Quest Nutrition!

Doseringsanvisning: Intag 2 cups (1 förpackning, 60g) närhelst under dagen ett protein- och energitillskott önskas. Förslagsvis mellan måltider, till eftermiddagsfikat eller i samband med träning.

Information: Detta är ett kosttillskott och skall ej ersätta en varierad kost. Förvaras utom räckhåll för barn.


Hittade infon på Gymgrossisten.se
Har hämtat ut 6st Quest bars och två av annan sort :)
Dom smakade inte som jag tänkt mig men räckte för att stilla mitt hemska godisbegär! Finns 2 st i varje förpackning (Jag åt en bara) och kan tänka mig som ett bra alternativ till före/efter träning för lite extra energi!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0